Setkání Explorers a jejich rodičů
Pro Explorers (nástupníky ve věku 14 až 18 let) byl připraven program sebepoznání a nacházení své vlastní životní a profesní cesty, a to nejen díky úspěšné rodinné historii. Pro rodiče kurz vaření se šéfkuchařem Filipem Sajlerem a přednáška a sdílení zkušeností na téma: "Podpora teenagerů na cestě k entrepreneurshipu". Děkujeme, že jste dorazili!
MATERIÁLY ZE SETKÁNÍ
PROGRAM
10:00 – 10:30 Příchod
RODIČE
- 10:30 - 12:00 Přednáška a sdílení zkušeností: Podpora teenagerů na cestě k entrepreneurshipu (podnikavosti) aneb jak to viděl Baťa., Martin Smrž z JA Achievement
- 12:00 – 16:00 Kurz vaření “To nejlepší z jihovýchodní Asie” pod vedením Filipa Sajlera
EXPLORERS
- 10:30 – 16:00 Workshop: sebepoznání a nacházení své vlastní životní a profesní cesty
NAŠI ŠKOLITELÉ A HOSTÉ
JANA KASTNEROVÁ, BALANCE CENTRUM, jana.kastnerova@balancecentrum.eu
Jana je psycholožka, která svoje vzdělání rozšířila o psychoterapeutický výcvik, metody body-terapie propojující psychiku s tělem, koučování a učení všímavosti – mindfulness. Její klientela je pestrá. Od jednotlivců a veřejnosti po korporátní firmy. Od malých dětí po seniory, ženy a muže v různých etapách života osobního i profesního. Své znalosti propojila s dalšími odborníky z oboru péče o lidské zdraví a psychiku a založila společnost Balance Centrum.
Aktuálně se zabývá tématy jako jsou: vhodné způsoby zvládání stresu, vyvažování výkonu a regenerace psychiky, psychická relaxace, psychika v kontextu psychosomatiky, umění všímavosti – mindfulness, rozvoj osobnosti s cílem životní spokojenost, profesní úspěch, týmová spolupráce, leadership, smysl života a kariéry a další.
MARTIN SMRŽ, JUNIOR ACHIEVEMENT CZECH , martin@jaczech.cz
FILIP SAJLER
Filip patří díky úspěšnému pořadu Kluci v akci k nejznámějším českým kuchařům.
Má za sebou praxi ve špičkových restauracích a cateringových společnostech v USA, Německu, Singapuru a v České republice. Absolvoval stáže a praxe u věhlasných a Michelinem oceněných šéfkuchařů jako je Yannick Alléno, Armand Arnand a Norbert Niederkopfler.
Byl členem Národního kuchařského týmu AKC ČR. Je držitelem řady ocenění z kuchařských soutěží FHA Culinary cup Singapore, IGEHO Stuttgart, ScotHot Glasgow, World Culinary Championship Basil včetně trofeje z Kuchařské olympiády v Erfurtu.
Vařil či organizoval catering pro významné politiky; evropské premiéry a přední představitele Evropy v průběhu českého předsednictví EU v Bruselu i u nás doma. Vařil také pro hvězdy showbusinessu jako Madonnu, Davida Bowieho, Bruce Springsteena a mnoho dalších.
V současné době je Filip Sajler founder & CEO ve společnostech Perfect Canteen & Perfect Catering, které jsou nově v rodině firem Hopi Holding. Soustředí se na firemní kantýny, moderní firemní stravování a prémiový catering. Jedná se o desítky restaurací v Praze, Brně a Středních Čechách, event cateringovou divizi a Cibule. jídlo chlazené pokrmy do krabičky www.cibulejidlo.cz. Ze své pozice se aktivně podílí na vedení společnosti a určuje směr jejího dalšího rozvoje.
ORGANIZAČNÍ INFORMACE:
Termín a místo konání: 25. února 2023 od 10:00
Místo konání: Laboratorio, Krocínova 333/3, Praha 1, 110 00.
Parkování: Parkování je možné na placených parkovištích – nejblíže se nabízí např. Parkování Národního divadla, Ostrovní 1, Praha 1, 112 30. 3 min chůze (300 m) od místa konání akce. 60,- Kč / hod. Více zde.
Pro koho je akce určená: Členy FBN Czech.
Nejste-li členy a akce Vás zaujala, ozvěte se Haně Procházkové, ředitelce FBN Czech (prochazkova@fbnczech.cz, 731 134 645).